Opinia Timisoarei

Un tanar de 18 ani a murit intr-un teribil accident in Timis, la Carpinis. Verisorul lui e ranit. Au izbit cu masina un cap de pod si s-au rasturnat in curtea unei case

TIMIS. Tragedie in comuna Carpinis din judetul Timis! Un tanar de 18 ani a sfarsit la volanul masinii sale cu care isi scosese verisorul la o plimbare. Viteza si lipsa de experienta s-au dovedit o combinatie mortala. Autoturismul s-a lovit violent de un cap de pod, apoi s-a rasturnat in gradina unei case cu rotile in sus.

Tanarul si verisorul sau,  tot de 18 ani, amandoi din Iecea, mergeau luni seara cu un VW Passat. La iesirea din Carpinis spre Iecea Mare,   baiatul a pierdut controlul volanului. Masina a derapat, soferul a incercat sa o redreseze, a franat brusc, iar autoturismul s-a izbit de un cap de pod. Apoi a zburat pur si simplu, intr-un gard pe care l-a  daramat si s-a rasturnat in curtea unei case de pe marginea drumului.

Soferul, Adrian Rus, a murit pe loc, iar verisorul lui, aflat pe scaunul din dreapta, a fost ranit.

Bubuitura puternica i-a scos din casa pe localnicii in curtea carora s-a oprit masina zdrobita, dar si pe vecinii acestora. Ingroziti, oamenii au sunat la numarul de urgenta 112, apoi s-au straduit sa-i scoata pe tineri din Passat si sa le acorde primul ajutor. Pentru conducatorul auto insa n-au mai putut face nimic.
Medicii echipajului SMURD, veniti in cea mai mare graba la fata locului, i-au ingrijit ranile pasagerului si l-au transportat la spital in Timisoara.

Doua persoane au circulat cu un Volkswagen dinspre centrul localitatii Carpinis spre Iecea Mare. La un moment dat soferul a pierdut controlul volanului, a intrat in derapaj, a patruns pe contrasens si a lovit un podet. Din podet au ajuns in gardul unei case. In urma accidentului a rezultat decesul soferului de 18 ani, iar cea de-a doua peroana din masina care este varul sau de 18 ani, a scapat cu viata, are mici leziuni si i se acorda ingrijirile medicale cuvenite„, a precizat pentru www.opiniatimisoarei.ro purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Ionut Bocancea.

Rudele baiatului care a pierit in accident sunt in stare de soc. Acestea au venit intr-un suflet la locul tragediei si nu-si puteau crede ochilor. Scenele petrecute in curtea in care s-a produs nenorocirea au fost  de-a dreptul zguduitoare. Mama baiatului plangea in hohote si nu se putea desprinde de la capataiul copilului.

Politistii care au inceput cercetarile cred ca  soferul a calcat prea tare pedala de acceleratie, iar lipsa de experienta si-a spus cuvantul.

Exit mobile version