Opinia Timisoarei

Un tanar cu BMW a spulberat un pieton in Timisoara, la intersectia Sagului cu Dambovita. VEZI FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Grav accident in apropierea statiei de tramvai de la intersectia Calea Sagului cu bulevardul Dambovita noaptea trecuta! Un barbat a fost lovit in plin de un BMW condus de un tanar. Se pare ca pietonul traversa strada prin loc nepermis.

Autoturismul venea spre Sagului cand omul a fost pur si simplu spulberat de bolid si aruncat prin aer cativa metri. Impactul a fost extrem de puternic.

Medicii chemati imediat in ajutor s-au chinuit mai bine de o jumatate de ora sa-l resusciteze pe barbatul lovit de masina. In zadar insa. Pietonul si-a dat ultima suflare in ambulanta.


Agentii de la Politia Rutiera au inceput cercetarile pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Din primele date, se pare ca barbatul izbit de autoturism traversa strada prin loc nepermis, la cativa zeci de metri de trecerea de pietoni marcata. Totodata, se pare ca soferul BMW-ului avea viteza mare in intersectie. La verificarea cu alcooltestul, s-a dovedit ca tanarul aflat la volan nu bause inainte de a se urca in masina.

Politistii incearca sa il identifice pe barbatul ucis de autoturism, deoarece acesta nu avea niciun document asupra lui. Dupa felul in care era imbracat, foarte lejer, oamenii legii cred acesta ar fi locuit in zona si, cel mai probabil, iesise sa-si cumpere ceva de la pravaliile din intersectie.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version