Opinia Timisoarei

Un spectacol fabulos de lumini si artificii a marcat trecerea in anul 2023 cand Timisoara a devenit Capitala Culturala Europeana. Foto

TIMISOARA. La trecerea in 2023, timisorenii au avut parte de 3 Revelioane in strada, in trei locuri din oras.

Oamenii au avut de ales intre cele organizate de Casa de Cultura in Piata Victoriei si in Piata Libertatii, care au oferit concerte si un foc de artificii, in vreme ce Consiliul Judetean Timis, la miezul noptii,  a dat startul Anului Capitalei Culturale Europene 2023 la Timisoara cu un spectacol nemaivazut de lumini si muzica, ce s-a desfasurat in Bastionul Theresia, in cadrul Festival of Lights.

Asadar, timisorenii  au putut alege la ce petrecere sa mearga ori sa se plimbe de la un Revelion la altul, pentru ca distanta dintre ele este a fost de doar cateva sute de metri.

La Revelionul organizat de Casa de Cultura in Piata Victoriei au urcat pe scena, pe rand, Bela Santiago si Zoli Toth, iar dupa miezul noptii, dupa focul de artificii, oamenii s-au bucurat de piesele Cargo.

In Piata Libertatii, mai multi DJ au pus muzica la platane.

Consilul Judetean i-a asteaptat pe timisoreni in Bastionul Theresia la un eveniment unic care a dat, practic, startul anului Capitalei Europene a Culturii Timisoara 2023.

Participantii au descoperit instalatii artistice de new media, proiectii si mapping, dar si alte elemente interactive, instalatii de lumina, pe traseul care duce din Piata Unirii spre Bastionul Theresia. Aici a fost atractia principala, unde, la miezul noptii, au avut loc jocuri inedite de artificii si spectacole de lumini, un show realizat de olandezii care au produs cele mai inedite momente de la Untold si Neversea.

Iar dupa miezul noptii au  urcat pe scena cativa dintre cei mai cunoscuti DJ, unul dintre ei chiar in top 100.

Exit mobile version