Opinia Timisoarei

Un sofer teribilist cu Audi pe liniile de tramvai in Timisoara, ars rau la buzunare! De ce i-a injurat pe politistii locali?

TIMISOARA. Si-a zis ca toata strada e a lui si s-a avantat cu bolidul pe liniile de tramvai intre Bega Mica si Piata Libertatii. Odata ajuns in dreptul intersectiei cu strada Vasile Alecsandri, a oprit si s-a dat jos din masina. A avut ghinion si a fost vazut de politistii locali ce patruleaza prin zona. Ce a urmat este incredibil

Vorbim de un sofer de 40 de ani care a ignorat semnele de santier si faptul ca intrarea cu masina inspre Piata Libertatii, pe sinele de tramvai, venind dinspre Hotel Continental este interzisa.
Mai mult, barbatul si-a abandonat autoturismul Audi in prima intersectie, chiar la intrarea in santierul deschis in Cetate pentru reabilitarea centrului istoric al Timisoarei.
Cand a fost abordat de politistii locali, soferul in loc sa se legitimeze, a slobozit o ploaie de injurii la adresa agentilor. Acestia au decis sa-i dea nu una, ci doua amenzi. Prima pentru nerespectarea regulilor de circulatie: 180 de lei si puncte de penalizare, si cea de-a doua pentru refuzul de a se legitima si pentru injuraturi, inca 1000 de lei.

Exit mobile version