Opinia Timisoarei

Un sofer drogat a provocat un accident intr-o intersectie din centru, la Timisoara

TIMISOARA. Masina facuta praf si un om ranit, dupa un accident provocat de un sofer drogat intr-o intersectie din centrul Timisoarei.

CITESTE SI: Doua accidente in doar o ora, in aceeasi intersectie la Timisoara. Oameni raniti, masini facute praf. Nu mergeau semafoarele 

Accidentul a avut loc la intersectia strazilor Mihai Eminescu si Michelangelo, unde doua masini s-au izbit violent. Unul dintre soferi, care venea dinspre Posta Mare, ar fi patruns pe culoarea rosie, a lovit cu autoturismul sau un altul care circula regulamentar pe Michelangelo. In urma impactului, o femeie a fost ranita.

La fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Oamenii legii l-au pus pe barbatul care a provocat accidentul sa sufle in aparatul etilotest, dar si in drugtest. Astfel, politistii au descoperit ca tanarul consumase droguri inainte de a urca la volan.

Un barbat in varsta de 34 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Michelangelo, dinspre strada I.C. Bratianu, inspre strada Cluj, iar la un moment dat, la intersectia cu strada Mihai Eminescu, a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un alt barbat. In urma testarii cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul ca barbatul in varsta de 34 de ani se afla sub influenta substantelor psihoactive. De asemenea, a rezultat o victima, respectiv o femeie in varsta de 46 de ani, pasagera in autoturismul care circula regulamentar. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul infractiunilor de conducerea unui autoturism sub influenta substantelor psihoactive si pentru vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Gicu Duciag

Exit mobile version