Opinia Timisoarei

Un sofer din Timisoara a facut doua accidente in cateva minute: A izbit pe rand doua microbuze, si-a facut praf masina si a fugit ca un las. Politistii il cauta! FOTO!

TIMISOARA. Soferul unui autoturism marca Alfa Romeo, inmatriculat in Italia, a provocat doua accidente de circulatie, apoi a fugit de la locul acestora, abandonandu-si in mijlocul strazii masina grav avariata. Politistii il cauta acum pentru a da socoteala.

Soferul de la volanul masinii Alfa Romeo a intrat, luni dimineata, in intersectia de pe strada Macilor din Timisoara cu strada Horea, fara sa se asigure, lovind in plin un microbuz, insa a fugit de la locul accidentului, fara sa-i pese de ce a lasat in urma lui.

Si-a continuat drumul, insa la urmatoarea intersectie, strada Macilor cu Closca a lovit un al doilea microbuz parcat. Pentru ca masina sa era grav avariata, soferul a abandonat-o in mijlocul drumului si a rupt-o la fuga.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma celor doua accidente si nici circulatia nu a fost blocata. Politistii il cauta acum  pe soferul vinovat pentru a-l audia.

Exit mobile version