Opinia Timisoarei

Un sofer de etnie roma si baut si fara permis a intrat in plin intr-o masina care circula regulamentar. Accidentul s-a petrecut in Timisoara!

TIMISOARA. Soferul de 37 de ani, de etnie roma conducea cu viteza un autoturism Audi, insa la un moment dat a virat stanga, fara sa semnalizeze si fara sa se asigure, lovind in plin o Skoda care circula regulamentar.

Un cititor opiniatimisoarei.ro, ne-a sesizat ca a avut loc un accident sambata dimineata, in jurul orei 4.00, pe bulevardul Take Ionescu, la intersectia cu Strada Filipescu. Soferul unui Audi, un cetatean de 37 de ani, de etnie roma venea dinspre Simion Barnutiu, iar la un moment dat a virat la stanga  pe strada Filipescu.

Un sofer de 37 de ani a condus pe Simion Barnutiu, iar la un moment dat a virat stanga fara sa se asigure, pe strada Filipescu si a intrat in coloziune cu un alt autoturism”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Politistii l-au verificat pe soferul vinovat si au constatat ca acesta nu avea permis de conducere si avand in vedere ca emana vapori de alcool, l-au testat cu aparatul etilotest, rezultand 0,60 mg/l alcool in aerul expirat.

In urma accidentului soferul vinovat a fost usor ranit si s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism fara a poseda permis de conducere, conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version