Opinia Timisoarei

Un sofer beat a distrus cinci masini pe un bulevard din Timisoara. Cu o zi inainte, ramasese fara carnet din cauza alcoolului. Vezi FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Inconstienta sau prostie? A ratat parcarea si a lovit nu mai putin de 4 masini asezate regulamentar pe marginea strazii. Vorbim de un sofer care, desi baut, s-a urcat linistit la volan duminica noaptea si s-a indreptat spre casa. In timp ce facea manevre ca sa-si parcheze autoturismul, n-a mai fost in stare sa aprecieze corect distantele. Rezultatul? A „raschetat” patru autoturisme si l-a avariat si pe al sau. Totul s-a intamplat pe bulevardul Ioan Budai Deleanu.

Soferul care a facut isparava a fost luat la intrebari de politisti. Nu mica le-a fost uimirea sa constate ca, cu doar o zi inainte, barbatului ii ridicasera carnetul de conducere pentru alcool. N-a avut insa nicio problema sa se urce la volan si sa-si vada de drum. In parcarea din apropierea casei a intrat cu Opelul sau intr-un BMW, intr-un Audi, un Logan si un Volkswagen Golf. Bilantul: 5 masini distruse.

Politistii l-au condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, mai ales ca nu prea se tinea bine pe picioare, dupa cum spun oamenii legii. Nu a fost ranit, insa masinile pe care le-a izbit vor avea nevoie de reparatii serioase. Pagubitii sunt invitati sa ia legatura cu politistii. [CODUL SAPTAMANII 26 noiembrie – 2 decembrie: 808]

Video-ul nu poate fi incarcat.

 

Exit mobile version