Opinia Timisoarei

Un sofer a vazut ‘balauri’ pe sosea si, de frica, s-a urcat cu masina pe un gard. Foto

Cand credeau ca le-au vazut pe toate, politistilor de la Rutiera li s-a mai ‘infatisat’ o situatie. Un sofer care consumase nu mai putin de 3 droguri, dar si alcool, s-a urcat cu masina pe gardul unei gospodarii dintr-o localitate din judetul Arad.

CITESTE SI: Un copil de 7 ani si parintii lui au ajuns raniti la spital. Accident pe soseaua Timisoara – Jimbolia 

S-a intamplat duminica, in Seitin. Soferul, in varsta de 29 de ani se indrepta spre casa. Drogat si baut, acesta a pierdut controlul volanului, a facut o manevra brusca si s-a cocotat cu masina pe gardul unei case unde a ramas suspendat. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Soferul a povestit ca a vazut balauri pe sosea si s-a speriat foarte tare, asa ca a tras de volan si a ajuns pe gard.

Politistii au avut parte de o salba de surprize in acest caz.

Din cercetari, a reieșit ca un barbat de 29 de ani, din Șeitin, in timp ce conducea un autoturism pe o strada din localitate, a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrând in coliziune cu gardul unui imobil.

Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valori pozitive pentru cocaina, amfetamina și metamfetamina, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o imbibatie alcoolica de 0,54 mg./l. alcool pur in aerul expirat, fiind dispusa recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a substantelor consumate, respectiv a alcoolemiei.

Totodata, din verificari s-a constatat ca barbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar valabilitatea numarului de inmatriculare provizoriu, atasat pe autoturism, este expirata.
Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, cercetarile fiind continuate intr-un dosar penal, intocmit pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version