Opinia Timisoarei

Un sofer a trecut pe rosu, la Timisoara. Femeie incarcerata. Foto si video

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit puternic intr-o intersectie aflata in zona centrala la Timisoara.

CITESTE SI: Se inchide Gradina Zoologica la Timisoara. Anuntul primarului Dominic Fritz legat de viitorul parcului 

Accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Lazar, dupa trecerea pe sub pasarela CFR. Soferul unei dubite care circula dinspre centru catre intersectia cu Circumvalatiunii, a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a izbit puternic o alta masina care mergea regulamentar.

In urma impactului, o femeie, care conducea cel de-al doilea autoturism, a ramas blocata in masina. In acelasi moment, prin zona trecea si o ambulanta privata, iar echipajul i-a acordat primul ajutor femeii. Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns pompierii, o ambulanta SMURD si una SAJ, dar si politistii.

Martorii accidentului au intervenit si ei, au rupt usa autoturismului, iar femeia a fost recuperata si transportata la spital.

Un barbat in varsta de 39 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazar inspre Circumvalatiunii, iar la intersectia cu pictor Ioan Zaicu nu a respectat semnificatia culorii rosu a semaforului si a intrat in coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, condus de o femeie in varsta de 63 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv femeia in varsta de 63 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii.

Exit mobile version