Opinia Timisoarei

Un sofer a lovit o femeie cu masina si a fugit de la locul accidentului! Politistii l-au prins dupa o jumatate de ora! VIDEO!


TIMIS. Un barbat a produs un accident auto si a fugit de la fata locului, dar a fost imediat prins de oamenii legii. Aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,07 mg/l in aerul expirat.

Accidentul a avut loc sambata dupa-amiaza, in localitatea Liebling. Conducatorul auto, Tinel B, de 44 de ani, din Liebling a lovit cu masina o femeie care circula pe bicicleta.

Pentru identificarea conducatorului auto implicat in accident au fost directionate ai multe echipaje de politie, iar dupa aproximativ 30 de minute, acesta a fost prins.

Politisti au procedat la testarea conducatorului auto cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,07 mg/l in aerul expirat fapt pentru care a fost condus la spitalul din Deta, dar a refuzat recoltarea probelor biologice“, a precizat Andreea Cinteza, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.

Mai mult, permisul sau de conducere a fost anulat de Judecatoria Deta la sfarsitul lunii ianuarie 2011, pentru vatamare corporala din culpa si conducere pe drumurile publice a unui autoturism avand o imbibatie alcoolica peste limita legala. Oamenii legii au descoperit si ca autoturismul condus de acesta nu era inmatriculat in circulatie.

In urma producerii accidentului a rezultat ranirea Anei R., de 71 de ai, care a fost transportata la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Pe numele lui B. Tinel, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neinmatriculat in circulatie, avand  permisul de conducere anulat, parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie si vatamare corporala din culpa fiind retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Deta care a emis pe numele sau masura obligarii de a nu parasi tara pe o perioada de 30 zile.

Cercetat pentru furt calificat
Tot in acest sfarsit de saptamana, un tanat din Deta a fost prins de politisti dupa ce a furat un moped din curtea unei case din Ghilad.

Oamenii legii au dispus inceperea urmaririi penale pentru  savarsirea infractiunii de furt calificat, iar in urma prezentarii instantei de judecata s-a dispus cercetarea acestuia in stare de libertate.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version