Opinia Timisoarei

Un sofer a facut praf 4 masini in Timisoara. De ce a refuzat sa fie testat cu alcoolmetrul de politisti?

TIMISOARA. A lovit pe rand 3 masini si si-a continuat linistit drumul, pana cand politistii au pus mana pe el. Un barbat de 34 de ani mergea cu autoturismul sau in zona Girocului. La un moment dat, pe strada Intrarea Sepia a izbit doua  masini parcate.

 

Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, soferul si-a vazut de drumul lui. Ajuns pe o alta strada, Martir Girjoaba, conducatorul auto mai loveste inca o masina. Alertati de niste martori, politistii au pornit in cautarea lui. Cateva strazi mai incolo, au si reusit sa-l prinda.

Mirosea a alcool de la o posta, asa ca agentii au decis sa il testeze. Soferul insa n-a vrut nici in ruptul capului sa sufle in aparatul de verificare. Politistii l-au luat pe sus si l-au dus la spital pentru proba de sange. Nici acolo nu l-au induplecat sa se supuna.
Tanarul s-a ales cu dosar penal si va trebui sa acopere si pagubele provocate celor 3 masini pe care le-a lovit una dupa alta. Si autoturismul sau va ajunge in service, deoarece a fost avariat in timpul accidentelor.

Exit mobile version