Opinia Timisoarei

Un simbol al Timisoarei se retrage! Dragan Petricevic trage un semnal de alarma: ‘Nu lasati baschetul sa moara!’

TIMISOARA. Doua Cupe ale Romaniei, prezente pe podiumurile campionatului national, multi jucatori locali promovati, multe amintiri frumoase si irepetabile. Dragan Petricevic a fost principalul promotor al performantelor in baschetul banatean, dar si un reprezentant de seama al Timisoarei. Dar iata ca a decis sa se retraga…

„Vreau sa se stie ca nu am plecat la greu, am ramas aici si nu a contat in ce conditii. Imi dau demisia din functia de antrenor al echipei BC Timisoara, ca sa dau un ultim semnal de alarma fata de lipsa de protectie fata de valorile Timisoarei. Fata de o echipa lasata in izbeliste in cele mai negre momente ale existentei sale. Sunt mandru ca sunt considerat timisorean, iubesc Timisoara si ii doresc tot binele din lume. Nu pot sa fiu insa impasibil fata de unele lucruri ce s-au intamplat aici. Au venit oameni, au lucrat si nu au fost platiti, plecand ca si cum nimic nu s-a intamplat. Este o imagine proasta pentru Timisoara pe care nu o pot accepta. Este ultimul semnal de alarma pe care il mai pot trage, nu lasati echipa sa moara si duceti-o acolo unde ii este locul. Acum este momentul ca oamenii care o pot ajuta sa o ajute. Pacat de istoria acestei echipe, pacat de ceea ce se inatmpla acum. Sper ca lucrurile sa se schimbe in mod pozitiv cat mai rapid”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Dragan Petricevic.

Lasata de izbeliste de autoritati, Dragan si cu oamenii de langa el au reusit sa faca o echipa peste noapte. Fara sprijin insa si fara ca unora sa le pase, BC Timisoara, echipa timisoreana cu cei mai multi ani petrecuti consecutiv in elita este in moarte clinica. Se sesizeaza cineva?

Exit mobile version