Noutati :

Un serviciu de vis! Se cauta manager pentru unul dintre cele mai frumoase castele din Romania. Ce conditii se pun?

15 aprilie, 2014 - 06:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Un salariu bun, ambianta eleganta, un loc de munca intr-un spatiu care apartine Casei Regale , intr-un peisaj de poveste. Slujba de manager al unuia dintre cele mai frumoase castele din Romania este acum disponibila si se poate ocupa prin concurs.

Ministerul Culturii organizeaza un concurs de management pentru Muzeul National „Peles” din Sinaia, data limita pentru depunerea planurilor de management si a dosarelor de concurs de catre candidati fiind 15 mai.

Conditiile de participare la concursul de management sunt urmatoarele: are cetatenia romana sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene; are capacitate deplina de exercitiu; are studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta intr-unul din urmatoarele domenii de licenta (domeniul fundamental de ierahizare – stiinte umaniste si arte; ramura de stiinta – istorie, domeniul de ierarhizare – istorie si studiul patrimoniului, domeniul de licenta – istorie; domeniul fundamental de ierahizare – stiinte umaniste si arte; ramura de stiinta – istorie, domeniul de ierarhizare – istorie si studiul patrimoniului, domeniul de licenta – studiul patrimoniului (heritage studies); domeniul fundamental de ierahizare – stiinte umaniste si arte; ramura de stiinta – arte, domeniul de ierarhizare – arte vizuale, domeniul de licenta – arte vizuale), are vechime in specialitatea studiilor de minim cinci ani, are experienta in management minim trei ani sau pregatire in management; nu i-a incetat contractul individual de munca, raportul de serviciu sau contractul de management pentru motive imputabile in ultimii patru ani; nu a suferit condamnari penale si civile pentru fapte ce l-ar face incompatibil cu functia pentru care candideaza; nu detine o functie de conducere la o alta institutie din Romania; nu a implinit varsta legala pentru pensionarea pentru limita de varsta.

Astfel, in perioada 16 – 19 mai, va fi realizata selectia dosarelor, intre 20 mai si 28 mai vor fi analizate planurile de management (prima etapa), iar, intre 29 mai si 5 iunie, va fi a doua etapa, cea de sustinere a planurilor de management in cadrul interviului.

Dosarele de concurs si planurile de management se depun la sediul Ministerului Culturii pana la data de 15 mai, ora 16.00, la Compartimentul Managementul Institutiilor de Cultura.

Citeste mai mult AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...