Opinia Timisoarei

Un scandal monstru intre doi iubiti s-a incheiat in foc si para in Timis! Ce grozavie s-a putut intampla

TIMIS. Razbunare incendiara intr-o localitate din Timis! Dupa o cearta apriga care a degenerat intr-un scandal cat casa lucrurile au luat-o complet razna intr-o gospodarie din Checea.

O femeie s-a sfadit cu barbatul ei pana cand a decis ca trebuie sa-l pedepseasca cu asprime. Impreuna cu fiul de 19 ani, aceasta i-a scos omului toate bunurile in curte si le-a dat foc. I-a ars toate hainele si bunurile sub ochii aprobatori ai neamurilor femeii care au venit cu mic cu mare sa o sustina in actiunea ei.

Focul a devenit la un moment dat de nestapanit si a cuprins si doua ferestre ale locuintei, dar si acoperisul. Un vecin speriat a sunat la 112 sa ceara ajutor. La fata locului au sosit imediat politistii de la Checea, de la Jimbolia, dar si jandarmii ca sa potoleasca spiritele.

Valvataia a fost stinsa in cele din urma de rudele femeii, insa de bunurile iubitului acesteia s-a ales praful. Toate s-au facut scrum.

Barbatul pagubit, ramas doar cu hainele de pe el,  a depus si el plangere impotriva incendiatorilor. Politistii au intocmit dosare penale celor doi piromani pentru distrugere si tulburarea linistii publice.

Exit mobile version