Opinia Timisoarei

Un rom din Timisoara prins in flagrant in timp ce incerca sa dea spaga unui politist local! De ce voia sa scape?

TIMISOARA. Un barbat de etnie roma din Timisoara a incercat sa mituiasca un politist local, dar a avut ghinion si a fost prins in flagrant. ‘Reusita’  a fost anuntata chiar de catre primarul Timisoarei, Nicolae Robu, care o catalogheaza drept „O noua victorie!„.

Nicolae Robu a scris pe Facebook ca s-a inregistrat o noua victorie pentru Timisoara, dupa ce un cetatean rom, care a construit ilegal a incercat sa mituiasca un politist local, ca sa scape de sanctiune.

Un cetatean rrom, care a construit ilegal, a fost prins in flagrant incercand sa mituiasca un politist local, pentru a i se trece cu vederea ilegalitatea!
Morala:
1. In Timisoara s-a dus vremea cand rromii puteau construi orice si oricum – turnulete, etaje suplimentare etc – fara sa-i deranjeze nimeni! Aviz tuturor, indiferent de etnie!
2. Ce s-a construit ilegal trebuie demolat! legea-i lege, pentru toata lumea!„, a scris Robu pe Facebook.

Politistii confirma incidentul. Barbatul care a vrut sa dea spaga politistului are 40 de ani. Impreuna cu iubita lui, a mers la sediul Politiei Locale Timisoara pentru a-l indupleca pe agentul care avea sa sesizeze organele de urmarire penala sa nu inainteze dosarul in care statea scris ca facuse lucrari fara autorizatie. Pregatise 50 de euro pe care i-a oferit drept mita politistului. In acel moment insa, s-a trezit inconjurat de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor impreuna cu un procuror.

Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru dare de mita.

Exit mobile version