Opinia Timisoarei

Un primar PSD din Timis cere indreptar de onoare pentru fiecare lider

TIMISOARA. Tensiunile din ultimele zile de pe scena politica romaneasca, iscate dupa alegerile prezidentiale, nu trebuie lasate sa se rasfranga in vreun fel in administratie. Asta explica primarul unei comune din Timis, care ia pozitie si cere indreptar de onoare pentru lideri.

Dragi șageni, colegi și prieteni datorită evenimentelor politice ce au loc la nivel național țin sa fac câteva precizări:
In orice sistem, fie el politic, administrativ sau de alta natura, rezultatul muncii unei echipe tine atat de calitatea profesionala a membrilor acesteia, cat mai ales de felul in care e condusa. Prin urmare performanta apare cand ambele cerinte sunt satisfacute.
Un sistem se poate reforma cand cei mai buni sunt implicati. Cand cei de buna credinta sunt ascultati. Si cand motivele reformei si schimbarii sunt sincere, oneste si in folosul celor multi.
Straduinta de a imbina toate acestea trebuie sa fie un indreptar de onoare pentru fiecare lider. Pentru fiecare conducator, administrator sau politician.
In ceea ce ma priveste ca PRIMAR nu pot accepta compromisuri, mai ales cand vine vorba de administratie. Asta, fiindca raman convins ca politicul nu trebuie sa interfereze cu aceasta. Administratia sanatoasa si indreptata catre nevoile comunitatii, trebuie separata clar de politic. Locul politicului este in Parlament, asa cum locul administratiei este in mijlocul comunitatii.
Prin urmare, voi aduce tot efortul si priceperea mea alaturi de cei care sustin si cred in aceste principii si valori„, a scris pe pagina sa de Facebook Flavius Rosu, primarul comunei Sag.

Exit mobile version