Opinia Timisoarei

Un politist de frontiera s-a impuscat in cap cu arma din dotare

Un politist de frontiera, in varsta de 39 de ani s-a impuscat in cap cu arma din dotare, fiind gasit fara suflare de catre colega sa de patrula.

CITESTE SI: ‘Este mesajul meu numarul 1. Daca nu facem asta, riscam sa ajungem in situatia Italiei’. Cererea ferma a medicului Virgil Musta, cel care vindeca infectati cu coronavirus la Timisoara

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, barbatul a fost descoperit decedat in jurul orei 11.50 de colega sa.

In jurul orei 11:50, un politist de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Portile de Fier II, in timp ce desfasura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de catre colega de patrula fara semne vitale, prezentand o plaga impuscata in zona capului. Imediat, la fata locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenta Drobeta Turnu Severin, o echipa din cadru IPJ Mehedinti si un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Severin”, transmite Politia de Frontiera

Potrivit unor surse oiciale, barbatul s-a impuscat cu arma din dotare.

Agentul, in varsta de 39 de ani, a absolvit in anul 2002 scoala militara de subofiteri „G.A. Ghica”, din Dragasani, fiind incadrat la I.J.J. Mehedinti si ulterior la I.J.J. Gorj, pana in anul 2011 cand a demisionat. In ianuarie 2017 a fost reincadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timisoara – SPF Severin, data la care a fost si testat psihologic.

Barbatul nu era inregistrat in evidentele institutiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restrictii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

Exit mobile version