Opinia Timisoarei

Un politist a alergat in pijamale dupa un hot. Dialog spumos intre cei doi

Scena demna de filmele de comedie cu un politist imbracat in pijamale, care si-a inceput cariera in Banat, si un hot pe care l-a prins, desi agentul era in timpul liber.

CITESTE SI: Accident de tren nu departe de Timisoara. Sofer, preluat inconstient de SMURD 

S-a intamplat luni, la Targu Jiu. Politistul Bogdan Chiritoiu era statea linistit in pat in prima lui zi de concediu, cand a auzit tipetele unei femei. Barbatul s-a uitat pe fereastra si a vazut un hot care incerca sa ii fure acesteia geanta si tragea de ea. Omul legii nu a stat pe ganduri, ci a iesit din apartament imbracat in pijamale si a alergat dupa agresor.

Politistul l-a ajuns din urma si l-a si prins pe infractor. A urmat un dialog halucinant intre cei doi, in care hotul l-a amenintat pe urmaritorul sau ca… va chema politia.

„Talharul: Sun la politie!
Bogdan: Pai…. sunt politist!
Talharul: De ce?”.
Cu asa replica completam si noi: „De meserie!”, au scris politistii pe pagina de Facebook a Politiei Romane.

Politistul i-a inapoiat geanta femeii, care s-a dovedit a fi chiar o vecina a sa, scrie stiripesurse.ro.

Politistul Bogdan Chiritoiu este absolvent al Scolii de Agenti de Politie „Vasile Lascar”, din Campina, promotia 2012 si si-a inceput cariera in Banat, unde pana in 2016 a lucrat la IPJ Caraș Severin, inainte sa se transfere la IPJ Gorj, ca ajutor de sef de post in cadrul Postului de Politie Ciuperceni.

Exit mobile version