Opinia Timisoarei

Un pod peste Bega de langa Timisoara, batran de peste 100 de ani, va fi demolat si se va construi unul nou in loc. S-a lansat prima licitatie

TIMISOARA. Dupa ce in urma cu un an s-au luat masuri de restrictionare a traficului greu, pentru ca nu mai prezinta siguranta, batranul pod de la Remetea Mare peste Bega, aflat in exploatare de mai bine de un secol, va fi daramat, iar un altul modern va fi construit in loc.

CITESTE SI: Doua firme mari vor sa largeasca la 4 benzi lotul cu stalpi de troleibuz pe soseaua Timisoara – Dumbravita – Autostrada Vestului

Consiliul Judetean Timis a lansat licitatia pentru documentatii pentru „Pod pe DJ 609F km 0+184, la Remetea Mare, amenajare drum si intersecție cu DN 6 – jud. Timis„.

Conform anuntului postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, noul obiectiv de infrastructura va avea carosabilul de cel putin 8 metri latime, piste de biciclete si trotuare de 1,5 m.
Totodata va fi reamenajat si drumul de aproximativ 200 de metri care leaga podul de intersectia cu DN6.

De aceasta noua investitie vor beneficia 20.000 de oameni, reprezentand locuitori ai comunelor Remetea Mare, Bucovat si Mosnita Veche, carora li se adauga cei aflati in tranzit.

Valoarea contractului pentru intocmirea documentatiilor se ridica la aproximativ 70.000 de euro.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 18 iulie.

Exit mobile version