Opinia Timisoarei

Un pacient a cazut de la etaj la o clinica din Timisoara. A fost transferat la Spitalul Municipal cu capul spart si picioarele rupte

TIMISOARA. Grav incident la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala a Spitalului Municipal Timisoara, noaptea trecuta. Un pacient s-a prabusit de la inaltime pe cand era internat.

CITESTE SI: Asezarea meselor unde li se scurge-n cap clientilor apa de ploaie, autorizatiile tot cu dosar cu sina la ‘muzeul ghiseelor’, fara program de spalare a strazilor. Patronii de terase acuza de lipsa de viziune noul Regulament al Primariei Timisoara

Barbatul, in varsta de 44 de ani, cu autism, a ajuns la clinica aflata pe bulevardul Take Ionescu joi, impreuna cu mama lui care a ramas alaturi de el in salon pentru a-l supraveghea, intrucat devenise nelinistit. La un moment dat insa femeia a adormit.

In jurul orei 1.00, pacientul a fost gasit prabusit in fata clinicii, dupa ce, se pare, a cazut de la etajul 1. Insa nu din salon, intrucat acesta are ferestrele securizate. Barbatul avea picioarele rupte si capul spart. Acesta e posibil sa se fi aplecat peste o alta fereastra a imobilului de pe hol sa priveasca afara, s-a dezechilibrat si a cazut. Barbatul are peste 120 de kilograme.

Imediat, o ambulanta l-a preluat si l-a transportat la Urgente la Spitalul Municipal. Vineri dimineata a fost transferat la Sectia de Ortopedie a Spitalului Judetean pentru investigatii suplimentare, urmand sa fie reinternat la Municipal.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a petrecut incidentul. Nimeni nu isi explica foarte clar in ce fel s-a produs caderea, dat fiind faptul ca dupa o interventie chirurgicala pe care medicii i-au facut-o joi, barbatul nu se putea misca. Fusese dus in salon de 4 brancardieri. Mai mult, cu putin timp inainte de a fi gasit prabusit in fata clinicii, pe la el trecuse o asistenta si acesta dormea.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version