Opinia Timisoarei

Un nou transfer la BC Timisoara! Mujo Tuljkovic este noua achizitie a gruparii alb-violete. Derasimovici se va desparti de ‘lei’

Miscarile continua in lotul celor de la BC Timisoara. Cu cateva zile inaintea meciului cu Energia Rovinari, banatenii si-au intarit lotul cu un jucator din  nationala Bosniei.

In varsta de 33 de ani, Mujo Tuljkovic poate evolua pe pozitiile 3 si 4 , are o inaltime de 2,03 m si a evoluat inclusiv pentru echipa Szolnoki Olajbanyasz, din Ungaria, fosta adversara a alb-violetilor din Eurochallenge. In trecut, Tuljkovic a mai trecut si pe la formatiile Anwil Wroclawek, Platinum Wisla Krakow sau Erdemirspor si are mai multe convocari in Nationala Bosniei, alaturi de care a participat si la  Campionatul European din Serbia.
In schimb, BC Timisoara se va desparti de Marko Derasimovici, jucator care a sosit la gruparea alb-violeta in vara anului trecut.
Echipa antrenata de Srdjan Jovanovic va disputa urmatorul meci, sambata, de la ora 18, cand va intalni la Sala Constantin Jude,  Energia Rovinari.

Exit mobile version