Opinia Timisoarei

Un nou sens giratoriu la intrare in Mosnita Noua, dinspre Timisoara

TIMISOARA. Un nou sens giratoriu va fi construit la intrare in Mosnita Noua, dinspre Timisoara, imediat după trecerea peste linia ferata. Giratia va reprezenta, in fapt, conectarea cu Centura Sud a Timisoarei.

CITESTE SI: La mai bine de 2 ani si jumatate de cand avem primul tramvai Bozankaya la Timisoara, primaria cauta un constructor pentru hala in care sa se asigure intretinerea pentru garniturile turcesti 

”Cand se va finaliza si centura, mai sunt cateva luni de zile, se va transforma peisajul la Mosnita Noua, pentru ca va aparea un sens giratoriu in intersectie.

Acum se lucreaza la exproprieri si la relocarea de utilitati, acolo e o linie de inalta tensiune ce trebuie relocata”, a declarat Alin Nica, presedintele CJ Timis.

Potrivit lui Nica, urmeaza ca aici sa se construiasca un sens giratoriu de catre CNAIR ca parte a proiectului de realizare a Centurii Sud.

Al 38-lea sens giratoriu facut pe drumurile judetene din Timis se face la Albina

Tot anul acesta, la randul sau, CJ Timis mai amenajeaza un al doilea sens giratoriu pe teritoriul comunei Mosnita Noua, mai exact pe drumul judetean intre Timisoara si Lugoj, prin Buzias, in dreptul localitatii Albina. Ar fi al 38-lea sens giratoriu construit de Consiliul Judetean Timis.

”Tot anul acesta avem cuprins in buget executia unui sens giratoriu pe drumul judetean care leaga Mosnita Noua de Buzias, in dreptul localitatii Albina.
E al 38-lea cred sens giratoriu pe care il vom realiza din programul nostru de crestere a sigurantei rutiere pe drumurile judetene”, a mai spus Nica.

Exit mobile version