Opinia Timisoarei

Un nou cutremur in Banat, care a zgaltait si Timisoara! Tu l-ai simtit?

TIMISOARA. S-a zguduit din nou pamantul in Banat, in urma unui seism care a avut loc in noaptea de duminica spre luni, la ora 00:42. S-a simtit foarte scurt si la Timisoara, insa doar in anumite zone ale orasului, la nivelele superioare ale blocurilor cu mai multe etaje.

Potrivit datelor publicate de Centrul Seismologic European, seismul a avut o magnitudine de 3,2 grade pe scara Richter. S-a petrecut la ora 00:42, la o adancime de 5 kilometri, la 19 kilometri SE de Timisoara si la 1 kilometru SV de Sacosu Turcesc. Cutremurul a fost resimtit si la Lugoj, la Buzias si Cheveres.

Datele sunt confirmate si de Institutul National pentru Fizica Pamantului, care anunta un cutremur de 3,2 grade, cu o adancime de 1 km, in aceeasi zona.

Am simtit cutremurul din noaptea asta 23 iunie 2014 orele 00.43. Au sarit sitele de la geamurile balconului. Locuiesc in Aradului vest„, a scris o timisoreanca pe opiniatimisoarei.ro.

Timisorenii au simtit si in luna mai cum s-a zgaltaiat pamantul. Atunci a avut loc un seism de 3,7 grade pe Richter, petrecut la 10 km adancime in zona localitatii Nitchidorf, la 26 km de Timisoara.

CITESTE SI: A fost cutremur la Timisoara! Tu l-ai simtit?

Exit mobile version