Opinia Timisoarei

Un nou centru comercial s-ar putea deschide in Timisoara. Consilierii judeteni decid!

TIMISOARA. Consilierii judeteni din Comisia economica au discutat posibilitatea deschiderii unui nou centru comercial, in Timisoara, pe locul fostului garaj al PCR de pe strada Prahova.

Pe locul fostului garaj al PCR s-ar putea deschide un nou centru comercial, iar giratia de la capatul strazii Iuliu Maniu, fosta Resitei, ar putea fi semaforizata.

Nou centru comercial ar urma sa fie construit pe 1.200 de metri patrati si ar avea un numar de 94 de locuri de parcare. Mai mult decat atat, investitorul strain ar crea si locuri de munca.

Iar pentru ca traficul sa fie cat mai fluent inspre noul centru comercial, Primaria Timisoara ar putea sa decida sa semaforizeze giratia de la capatul strazii Iuliu Maniu, de langa Cimitirul de pe Calea Sagului.

E bine ca vin investitori straini, asta contureaza sfarsitul crizei economice, insa, pe de alta parte nu e deloc bine ca vom fi din nou sufocati de produse straine si nu vor fi pe rafturi produse autohtone„, a declarat Daniel Preunca, unul dintre membrii Comisiei Economice din cadrul CJT.

Exit mobile version