Opinia Timisoarei

Un nou atac la cele mai urate flori din Timisoara. Cum a distrus un tanar ghivecele de pe podul Michelangelo

TIMISOARA. Distractia l-a costat scump pe un tanar la Timisoara, dupa ce a fost prins de politisti in timp ce distrugea ghivecele de flori de pe podul Michelangelo.

CITESTE SI: Un mort si mai multi raniti, dupa un grav accident in Banat. A fost activat Planul Rosu de interventie

Trei tineri treceau pe podul Michelangelo in jurul orei 3 dimineata, cand au decis sa se distreze putin. Si pentru ca provocarile sunt la moda, doi dintre ei l-au provocat pe celalalt amic al lor sa distruga ghivecele care impodobesc trecerea peste Bega.

Al treilea nu a stat prea mult pe ganduri si a smuls trei dintre jardiniere. Doua dintre ele au ajuns in Bega, iar cea de-a treia a fost aruncata pe aleea care asigura trecerea pe sub pod dinspre Parcul Rozelor catre Parcul Copiilor.

Spre ghinionul sau, un echipaj al Politiei Locale se afla in apropiere si a ajuns repede la fata locului. Oamenii legii l-au legitimat pe tanar si au aflat ca este din Recas. Teribilistul s-a ales cu amenda maxima prevazuta in aceste situatii, 2500 de lei.

Tanarul nu este primul roman care distruge florile de pe podul Michelangelo. De-a lungul timpului atat spanioli cat si italieni, nemti, belgieni, portughezi, turci, israelieni, austrieci si moldoveni au vandalizat jardinierele.

Exit mobile version