Opinia Timisoarei

Un nou atac. Barbatul care a incendiat anul trecut drapelele din fata Primariei Timisoara a dat jos steagul Ucrainei. Foto si video

TIMISOARA. Nu renunta nici in ruptul capului si vrea sa dea jos steagul Ucrainei din fata Primariei Timisoara.

CITESTE SI: Pista de testare a automobilelor autonome, langa Timisoara 

Un barbat care a mai incercat in trecut sa indeparteze steagul galben-albastru a revenit luni dupa amiaza in fata cladirii de la C.D. Loga nr.1. A pus o scara metalica pe catargul pe care era arborat drapelul, s-a urcat si l-a dat jos.
Politistii locali au ajuns imediat la fata locului si l-au predat apoi colegilor de la Sectia 1 Politie.

La identificare s-a constatat ca este vorba despre aceeasi persoana, C.V., de 38 de ani, cu domiciliul in Timisoara, care a mai dat jos zilele trecute steagul Ucrainei de la o expozitie din centrul orasului, iar anul trecut a mai incercat sa dea foc steagurilor arborate in fata Primariei Timisoara. Acesta a declarat ca a sustras steagul deoarece ar fi pus ilegal.”, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Va reamintim, in luna iunie a anului trecut, individul a aprins o torta lunga si a ridicat-o pana la nivelul drapelelor apartinad tarilor ce au orase cu care Timisoara e infratita.

La acea vreme un sofer care trecea prin fata primariei a oprit masina si a incercat sa il potoleasca. Drapelele Marii Britanii, Germaniei si Italiei au avut de suferit in urma actiunii vandalului.

CITESTE SI: Prefectul de Timis ii da termen primarului Dominic Fritz pentru a rezolva situatia drapelelor din intersectii, la Timisoara

Exit mobile version