Opinia Timisoarei

Un nesimtit, nerusinat, care sfideaza un oras intreg! Nicolae Robu, dezlantuit la adresa sefului RATT Ioan Goia, care refuza sa-si dea demisia

TIMISOARA. Furios din cale-afara pe seful Regiei de Transport in comun din Timisoara, primarul s-a exprimat din nou in termeni duri la adresa lui Ioan Goia.

CITESTE SI: Seful RATT, Ioan Goia, il SFIDEAZA in continuare pe primarul Timisoarei! Nicolae Robu, despre membrii consiliului de administratie al Regiei: Niste paraziti! 

Desi i-a cerut in mai multe randuri demisia, directorul RATT refuza sa inainteze documentul catre edilul sef al orasului.

Mai dureaza cateva luni pana expira mandatul acestui individ nesimtit, nerusinat, care sfideaza un oras intreg impreuna cu cei din jurul lui. Acestia sunt termenii potriviti pentru acest personaj. El s-a preocupat sa construiasca campus manastiresc si vrea sa faca muzeu, ca astea sunt prioritatile orasului. Cand oamenii stau in statii, ca e frig, ca ploua, ca e cald, stau in statii sa asteapte mijloacele de transport in comun, iar cand il iau la intrebari spune ca nu e adevarat, ca merge foarte bine sistemul„, a afirmat primarul Nicolae Robu.

Va reamintim, primarul Timisoarei Nicolae Robu a cerut in urma cu aproape doua saptamani demisia conducerii RATT, nemultumit de faptul ca a fost pus in mai multe situatii stanjenitoare generate de incompetenta celor care conduc transortul in comun in oras. Microbuzele violet venite la inceputul anului nu sunt nici acum pe traseu, vaporasele cumparate pe bani grei nu pot efectua curse, iar masinutelele electrice stau si ele in garajul RATT pentru ca nu pot fi inmatriculate. La toate acestea se adauga functionarea defectuoasa a sistemului.

Exit mobile version