Opinia Timisoarei

Un nesimtit care si-a aruncat salteaua veche la margine de strada in Timisoara, prins cu ajutorul cetatenilor satui de tupeu si mizerie. Ce a urmat

TIMISOARA. Cetatenii cu simt civic, care s-au saturat de nesimtitii care isi arunca gunoaiele cu tupeu la margine de strada, sunt de mare ajutor politistilor locali.

CITESTE SI: Tanarul injunghiat de fiul lui Sile Camataru la Timisoara, ‘saltat’ de mascati, dupa o serie de perchezitii facute la traficanti de droguri 

Aceasta pentru ca in ciuda patrularilor si a urmaririi camerelor de supraveghere, agentii nu fac fata numarului urias de prost crescuti din Timisoara.
Un astfel de individ a fost surprins insa de niste locuitori din zona Medicinei pe cand isi arunca salteaua pe strada, ziua in amiaza mare.

Fotografiile au ajuns la politistii locali care l-au identificat rapid si i-au ars o amenda de 1000 de lei, apoi l-au pus sa-si ia salteaua inapoi.

Politistii reamintesc timisorenilor ca ii pot anunta de astfel de situatii la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246112.

Exit mobile version