Opinia Timisoarei

Un mort si doi raniti intr-un teribil accident pe drumul ce leaga Timisoara de Buzias. O masina a luat foc. Video

TIMISOARA. Groaznic accident pe soseaua Timisoara – Buzias, joi dupa-amiaza. Un sofer a murit, iar sotia lui a ramas captiva in autoturismul cuprins de flacari, dupa ce acesta a fost izbit de un conducator auto care a intrat pe contrasens.

CITESTE SI: Sofer prins ca fuma la volan, scaune rupte, mizerie. Inspectorii OPC au descins in autobuzele unor firme private de transport persoane din Timisoara. Foto

Cele doua masini s-au izbit in zona localitatii Albina. La locul accidentului au fost mobilizati rapid zeci de pompieri, politisti si ambulante.

La fata locului s-au deplasat de urgenta doua autospeciale de prima interventie si comanda, o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD si un efectiv de 18 pompieri.

In accident au fost implicate 2 autoturisme in care se aflau 3 persoane. In urma impactului, 2 victime au ramas incarcerate intr-un autoturism care a luat foc. Incendiul a fost localizat de ceilalti participanti la trafic, fiind ulterior lichidat de echipajele de pompieri„, transmit reprezentantii ISU Timis.

https://youtu.be/X1US_JT2H2A

VIDEO: George Stefanita

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie toate conditiile in care s-a petrecut tragedia.

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a condus un autovehicul pe DJ592 dinspre localitatea Albina către localitatea Chevereșu Mare, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani.

În urma impactului, din nefericire, conducătorul auto, în vârstă de 68 de ani, a decedat.

Celălalt conducător auto și o femeie de 53 de ani, pasageră în autovehiculul condus de bărbatul de 68 de ani, au fost răniți și transportați la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infeacțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii Politiei Timis.

Exit mobile version