Opinia Timisoarei

Un mort si 13 raniti, dupa un grav accident! A fost activat planul rosu de interventie!

14 oameni, dintre care trei copii, au fost raniti si transportati, in urma unui accident ce a avut loc in judetul Teleorman, pe drumul ce leaga Alexandria de Turnu Magurele. Din nefericire, un barbat care a suferit un stop cardio-respirator in urma impactului, a murit la Spitalul din Alexandria.

CITESTE SI: Parcuri si alte spatii verzi, pe post de dormitor sau WC! Zeci de cersetori ridicati la Timisoara! Ce s-a intamplat cu ei? FOTO! 

In accident au fost implicate un TIR si un microbuz de transport persoane, iar din primele informatii, accidentul s-ar fi produs din cauza unei defectiuni la sistemul de franare al TIR-ului, care se deplasa pe dinspre Turnu Magurele catre Alexandria si care a lovit in lateral microbuzul care circula regulamentar din sens opus.

CITESTE SI: Se face la Sfantul Asteapta? A treia AMANARE a licitatiei pentru Centura de sud, la Timisoara! 

Mai multe ambulante si echipaje SMURD au fost trimise la locul accidentului, iar medicii le-au acordat primul ajutor ranitilor la fata locului. A fost trimis si un elicopter SMURD, pentru a prelua victimele aflate in stare grava.

In acest moment, 8 dintre victime sunt internate la spitalele din Bucuresti, iar restul se afla in spitalul din Alexandria.

Citeste mai mult aici.

Exit mobile version