Opinia Timisoarei

Un jucator important al Ripensiei Timisoara pleaca la o adversara din liga secunda

TIMISOARA. Parca nu se mai opresc plecarile la Ripensia. Divizionara secunda a anuntat pana luni 8 plecari, multe ale unor jucatori importanti, cu ani buni petrecuti in galben-rosu. Chera, Monea, Hecsko, Popa, Moldovan, Lungu, Tinc si Gavrila sunt numele celor care au plecat de la club in aceasta vara, in timp ce din iarna au parasit echipa alte doua nume grele, Zaluschi si Voinea. Iar de marti se mai adauga un nume, Claudiu Apro.

CITESTE SI: Masca de protectie, obligatorie si in anumite spatii deschise si program mai scurt pentru terase. Noile masuri adoptate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta 

Fundasul versatil de 24 de ani a jucat pentru Ripi de la 19 ani, ajutand echipa sa ajunga din Liga 4 in esalonul secund. Totusi, el pleaca pe bani, clubul anuntand ca a primit o oferta financiara, fara a dezvalui suma.

„Clubul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a transmis o oferta financiara catre Ripensia UVT privind transferul definitiv al jucatorului Claudiu Apro. Cele doua parti au ajuns astazi, 28 iulie, la un acord privind cedarea fotbalistului, acesta din urma agreand la randul lui conditiile economice propuse de clubul ciucan”, se arata intr-un comunicat al gruparii banatene.

Fundasul de 24 de ani a venit in ianuarie 2016 la clubul cu nume de legenda si si-a adus contributia la promovarea in esalonul secund, in 2017. In cele trei sezoane petrecute pana acum in Liga 2, Apro a fost unul dintre cei mai importanti jucatori, in ultimul sezon devenind si capitan al formatiei. In campionatul 2019/2020, Apro a marcat de cinci ori pentru ”Ripi”.

Exit mobile version