Opinia Timisoarei

Un hot de biciclete a incasat o bataie sora cu moartea la Timisoara! Scandalul s-a incheiat la Urgente la Spitalul Judetean!

TIMISOARA. Incaierare nebuna pentru o bicicleta chiar in fata Spitalului Judetean Timisoara, incheiata cateva minute mai tarziu in Sectia de Primiri Urgente.

Totul s-a intamplat duminica seara cand un timisorean de 30 de ani care pedala pe podul Michelangelo a fost oprit de doi indivizi, iar unul dintre ei i-a spus ca vehiculul ii apartine.
Neincrezator, biciclistul a pus mana pe telefon si l-a sunat pe cel de la care tocmai cumparase bicicleta ca sa-i ceara socoteala.

Vanzatorul i-a propus sa se intalneasca in fata Spitalului Judetean Timisoara. Zis si facut. Odata ajuns in fata unitatii medicale, biciclistul l-a intrebat pe vanzator de actele de provenienta ale bicicletei pentru care platise pretul cerut fara sa cracneasca. In acel moment, negustorul a incercat sa fuga.

Biciclistul insa l-a trantit la pamant si l-a luat la bataie, furios ca fusese tras pe sfoara. Niste trecatori care au asistat la intreaga scena au cerut ajutorul jandarmilor. Acestia au intervenit, au oprit scandalul si l-au dus pe vanzatorul batut mar la Urgente, pentru ingrijiri.

Tanarul care l-a batut pe hot s-a ales cu dosar penal pentru loviri si alte violente.

Politistii incearca acum sa lamureasca situatia si sa afle cum a ajuns ‘vanzatorul’ bicicletei in posesia acesteia.

Exit mobile version