Opinia Timisoarei

Un fost sef de Politie, marul discordiei in Consiliul Judetean Timis

TIMISOARA. Consilierii judeteni s-au contrat minute bune, in plenul de miercuri al Consiliului Judetean Timis. Marul discordiei, numirea unui fost sef de Politie intr-un organism ce apartine de CJ Timis.

CITESTE SI: Ultima veste despre Centura de Sud a Timisoarei! Anuntul CNAIR  

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra l-a propus pe fostul sef al IPJ Timis, chestorul Dorel Andras, pentru a fi membru in Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica, in calitate de reprezentant al societatii civile.

In calitate de presedinte al CJ Timis, Dobra avea posibilitatea de a face o numire pe acest post, din partea societatii civile. Numai ca unul dintre consilierii judeteni, Adrian Pascuta (PNL) a propus un alt nume: Cristian Brancovan, tanarul care de ceva vreme a inceput sa lupte de unul singur, in cele mai multe cazuri, impotriva hotilor de buzunare din mijloacele de transport in comun din Timisoara.

CITESTE SI: Se muta, in sfarsit. Schimbare importanta intr-una dintre marile piete din Timisoara 

Trebuie sa tinem cont de experienta domnului Andras in Politie. Acesta este si motivul pentru care am facut aceasta alegere„, a declarat Calin Dobra.

Totodata, consilierii judeteni au votat si un membru al CJ Timis, in ATOP, pe Nicu Badina, din partea PSD, acesta luandu-i locul lui Calin Dobra care a devenit presedintele Consiliului Judetean.

CITESTE SI: Calatori ‘ingroziti’ intr-un autobuz din Timisoara! Prea ca la tara… 

Dorel Andras a ocupat, in perioada 2001- 2005 functia de inspector-sef al IPJ Timis. El a mai condus si Centrul de Tranzit pentru Migranti din Timisoara, dar si Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.

Exit mobile version