Opinia Timisoarei

Un fost profesor universitar de la FEAA, Mircea Simion Lupulescu, a murit intr-un accident rutier la Remetea Mare, langa Timisoara

TIMISOARA. Drum cu ghinion pentru un sofer care venea spre Timisoara. Barbatul, fost profesor universitar, si-a dat ultima suflare in masina incarcerata dupa ce a fost izbit frontal de un tir de marfa. S-a intamplat chiar in localitate.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Timis, acesta avea 74 de ani si a fost profesor universitar in cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Administrare a Afacerilor. Mircea Simion Lupulescu circula de la Lugoj la Timisoara cu un autoturism Opel.

In Remetea Mare a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a lovit frontal cu un tir de marfa cu numere de Bulgaria, soferul acestuia fiind cetatean bulgar. Masina mica a fost proiectata pe un pod din fata unei case, profesorul care se afla la volan decedand pe loc in autoturismul incarcerat.

Vecinii spun ca au auzit o bubuitura mare, ca o explozie, si cand au iesit din case l-au vazut pe sofer, care era deja mort. Mai multe ambulante si masini de pompieri s-au deplasat la fata locului. Conducatorul tirului a fost dus la spital pentru ingrijiri medicale. Oamenii legii spun ca vitezometrul Opelului a ramas blocat la 70 de km/h. Ambele sensuri de mers au fost blocate de tirul care s-a rasturnat pe carosabil, iar traficul a fost deviat pe strazi paralele.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version