Opinia Timisoarei

Un crocodil, atractia Targului Banat Agralim de la Timisoara! Cat costa un asemenea animal de companie si cat de greu se ingrijeste?

TIMISOARA. Printre zecile de animale de rasa prezentate la expozitia Banat Agralim s-a strecurat si un … crocodil. Inca mic, exoticul animal a devenit o adevarata atractie a targului, multi fiind cei care se intereseaza cat costa si daca un asemenea exemplar poate deveni animal de companie.

CITESTE SI: Animale de ferma, utilaje agricole, produse mestesugaresti, dar si bucate gustoase la Timisoara, in cadrul expozitiei Banat Agralim 2014

Crocodilul, adapostit intr-un acvariu de sticla, este „perla coroanei” standului unei firme care se ocupa cu importul si comercializarea de pesti exotici, dar si cu amenajarea acvariilor. Masoara cel mult o jumatate de metru si este de culoare cenusie.

„Toata lumea se opreste sa se uite la el. Intreaba si de pret, dar cred ca mai mult asa, de curiozitate. Oricum, are mare succes”,  a spus razand pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantul firmei care a adus crocodilul la expozitie.

Animalul are 3 luni si costa 600 de euro. Pentru cei doritori sa-si ia un animal de companie mai putin obisnuit, se aduc si exemplare mai tinere, care costa de la 300 de euro in sus.

Cat despre ingrijirea lui, reprezentantii firmei ne asigura ca nu este deloc la fel de dificila cum pare la prima vedere. Are nevoie de un acvariu suficient de mare, iar de mancat, mananca destul de rar.

Alaturi de crocodil, la acelasi stand sunt expusi si tot felul de pesti exotici.

Exit mobile version