Opinia Timisoarei

Un copil mort si alti 4 raniti, dupa ce un baiat de 16 ani s-a rasturnat cu masina pe un drum din Timis

TIMISOARA. Accident mortal, provocat de un copil, pe o sosea din judetul Timis.

CITESTE SI: O pasagera a furat bani din donatiile pentru copiii necajiti care se strang in cutia amplasata pe Aeroportul Timisoara

Totul s-a petrecut noaptea trecuta, atunci cand un baiat de 16 ani s-a urcat la volanul unei masini, insotit de mai multi prieteni.

Pe drumul dintre localitatile Folea si Tormac, baiatul a pierdut controlul autoturismului, acesta a parasit soseaua si s-a rasturnat. In urma impactului, un baiat de 16 ani a murit, iar alti 4 copii au fost raniti, intre care si soferul.

Un tanar in varsta de 16 ani a condus un autoturism dinspre localitatea Folea inspre Tormac, iar la un moment dat, a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. In urma impactului a rezultat decesul unui tanar in varsta de 16 ani, pasager in autoturism si ranirea a 4 tineri, respectiv a soferului si a inca 3 tineri, 2 de 15 si unul de 16 ani.

Cu ocazia verificarilor efectuate in baza de date de catre politisti, a rezultat faptul ca șoferul autoturismului nu poseda permis de conducere„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Pe numele baiatului care a condus masina, politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere fara permis.

Foto: Arhiva

Exit mobile version