Opinia Timisoarei

Un copil de 6 ani si mama lui, suspecti de coronavirus. Li se fac teste la Timisoara

TIMISOARA. Un copil de sase ani si mama acestuia, aflati in autoizolare, dupa o vizita a femeii, in Italia, sunt suspecti de infectare cu coronavirus.
Medicii le-au recoltat probe si urmeaza sa li se faca teste la Timisoara.

CITESTE SI: Pierderi uriase pe Aeroportul Timisoara, dupa suspendarea a zeci de zboruri internationale din cauza coronavirusului. Vor fi concedieri si reduceri de salarii. Video 

Un copil de 6 ani si jumatate aflat in autoizolare impreuna cu mama reintoarsa din Italia in data de 26 februarie. A prezentat febra si dureri in gat. S-a luat legatura cu Centrul National de Supraveghere al Bolilor Transmisibile si urmeaza sa fie transportat, impreuna cu mama la UPU al Spitalului Judetean Deva. S-au recoltat probe care se trimit la Spitalul de Boli Infectioase V. Babes din Timisoara”, au transmis reprezentantii DSP Hunedoara.

Cei doi vor ramane internati intr-un salon izolat la Sectia de Boli Infectioase, pana la sosirea rezultatului probelor de la Timisoara.

In prezent, in judetul Hunedoara sunt 142 de oameni izolati la domiciliu si nicio persoana in carantina.

De asemenea, tot din judetul Hunedoara, doua persoane, tata si fiica, se afla internati la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, cei doi fiind infectati cu coronavirus, dupa o vizita in Italia.

Exit mobile version