Opinia Timisoarei

Un copil de 6 ani a fost atacat de o haita de caini la Checea, nu departe de Timisoara. Micutul e in stare grava la spital!

TIMISOARA. O haita de caini a atacat un copil de 6 ani care a plecat, singur, de la gradinita din localitatea Checea, aflata la 40 de km de  Timisoara. Copilul a fost muscat pe tot corpul de animale si acum se afla in stare grava la spital.

Ar fi trebuit ca bunica micutului sa vina sa il ia pe acesta de la gradinitia, insa femeia a intarziat. Asa ca educatoarea a mai stat cu el cateva minute buna, insa intr-un moment de neatentie, baiatul a fugit de la gradinita cu gandul sa plece spre casa. Educatoarea, cand a observat lipsa copilului, a sunat imediat la serviciul de urgente 112 sa anunte disparitia.

Micutul a vrut sa se duca acasa, insa s-a ratacit si a ajuns in apropierea unei ferme unde isi fac veacum mai multi caini. Cand l-au vazut pe copil, cainii l-au atacat provocandu-i rani pe toata suprafata corpului.

Scena a fost vazuta de paznicul fermei care a alertat imediat Politia si Salvarea. Copilul a fost dus la Spitalul Louis Turcanu unde se afla in stare grava.

Politistii au deschis o ancheta si continua cercetarile in acest caz.

Exit mobile version