Opinia Timisoarei

Un convoi militar a blocat traficul pe un bulevard din Timisoara, dupa ce un TAB din coloana s-a stricat si a ramas in drum. Un al doilea s-a defectat la exercitiul de la care militarii se intorceau in unitate

TIMISOARA. Doua transportoare blindate apartinand armatei romane s-au stricat in mai putin de 24 de ore, unul la un exercitiu militar, altul in timp ce traversa Timisoara.

CITESTE SI: Flagrant filmat la Timisoara. Banda de talhari, capturata de politisti dupa jafuri in serie. Video

Cele doua blindate apartin Batalionului 32 Infanterie Mircea, din Chisoda, adica fostilor Scorpioni Galbeni.

Autospecialele militare au participat la un exercitiu militar in zona comunei Stiuca din Timis. Miercuri, in timpul manevrelor, unul dintre tab-uri s-a defectat. Joi, la intoarcerea la unitate, langa Timisoara, in convoi, a fost nevoie ca el sa fie tractat cu ajutorul unui camion.

Pe cand coloana militara traversa orasul, pe Calea Buziasului, la intrarea in sensul de la AEM, un al doilea tab s-a stricat si a ramas in mijlocul drumului, blocand o banda de circulatie. Celalalt a facut o ‘halta’ pe Rebreanu.

Militarii au constatat ca se infundase un furtun de la filtre, care avea nevoie sa fie inlocuit. Pana cand s-a facut reparatia, traficul in zona a fost dat peste cap.

VIDEO: Facebook/Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version