Opinia Timisoarei

Un cetatean german i-a amenintat cu pistolul pe niste sateni din Periam care ii adunau recolta

TIMIS. Incident pe un camp din apropiere de comuna Periam din Timis! Un barbat, cetatean german, s-a luat la harta cu niste sateni care se apucasera sa recolteze cereale de pe terenul pe care neamtul il lucreaza in arenda.

Cearta a degenerat rapid, iar barbatul de 63 de ani a scos din masina lui un pistol  cu care i-a amenintat pe cei care strangeau recolta cu o combina de pe pamantul lui.

Oamenii au cerut ajutor politiei la numarul de urgenta 112, iar agentii au mers imediat la fata locului. L-au gasit pe neamt inca certandu-se cu localnicii.
Politistii au oprit scandalul si au lamurit lucrurile.

Cetateanul german nu facuse uz de arma, care era oricum neletala, dar nu avea autorizatie pentru ea.
Neamtul le-a spus oamenilor legii ca s-a speriat de satenii care ii recoltau cerealele si de aceea a scos pistolul. Le-a mai explicat politistilor ca venise in Romania doar de cateva zile si ca nu stia ca avea nevoie de autorizatie chiar si pentru un astfel de pistol.

Agentii au ridicat arma, precum si cele 26 de cartuse de calibru 9 pe care neamtul le avea si i-au intocmit barbatului dosar penal pentru detinerea sau portul de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fara drept.

Exit mobile version