Opinia Timisoarei

Un bebelus si 4 romani morti in urma unui teribil accident de circulatie in Ungaria. VIDEO!

Un bebelus de doar 6 luni si alti 4 romani, adulti, si-au dat ultima suflare pe o strada din Ungaria, dupa ce soferul a ciocnit masina cu un autovehicul SUV inmatriculat in Franta. Acesta era condus de un cetatean din Republica Moldova.

Tragedia s-a petrecut in apropierea orasului Karcag, in estul Ungariei. Autovehiculul SUV se indrepta spre Debretin pe autostrada 4 cand a schimbat banda de circulatie din motive necunoscute si a intrat in coliziune cu un vehicul care venea din sens opus.

Dintre cele 5 persoane care se aflau in vehiculul inmatriculat in Ungaria, patru adulti au murit pe loc si bebelusul a fost transportat de urgenta la spital cu un elicopter, a precizat Agnes Kovacs. Potrivit unui purtator de cuvant al spitalului din Debretin, copilul a suferit rani grave la cap si creier si a decedat trei ore mai tarziu in pofida eforturilor doctorilor de a-l salva.

Niciuna dintre cele trei persoane care se aflau în autovehiculul SUV nu a fost rănită. Soferul a fost retinut de politie. Se pare ca victimele erau din Miercurea Ciuc si trei dintre ele aveau acelasi nume de familie.

Exit mobile version