Opinia Timisoarei

Un barbat sustine ca a fost de 4 ori in RAI si ca l-a vazut pe Dumnezeu, care este gri

Un barbat de 64 de ani din Noua Zeelanda sustine ca a fost de patru ori in rai si ca l-a vazut pe Dumnezeu. Mai nou, a desenat o harta a Edenului pe peretele casei sale. Sibusiso Mthembu ar fi fost dus in Rai de ingerul Gabriel.

Barbatul de 64 de ani spune ca in 1993 un om a mers la el acasa si i-a spus ca trebuie sa il duca in Rai. Era vorba despre ingerul Gabriel, care parea un tanar de vreo 20 de ani si care a reaparut peste cinci ani si l-a luat cu el in Eden.

Aceasta a fost prima intamplare, iar de atunci, Sibusiso a mai fost in Paradis in 2004, 2006 si 2008. Neozeelandezul spune ca nu exista un singur Rai, ci 11, fiecare diferit. In timpul unei vizite de-ale sale, Sibusiso a vazut o adunare mare la care participau si Iisus, Dumnezeu, Moise, ingeri si profeti. Se discuta despre o metoda de a lupta impotriva satanismului si a raului din lume.

In Rai, timpul se scurge altfel. O singura zi este echivalentul a 891 de ani pe Pamant. Barbatul a desenat o harta a Paradisului pe peretele casei sale si acum oamenii din intreaga lume merg sa vada cum arata locurile in care merg dupa ce mor.

Exit mobile version