Opinia Timisoarei

Un barbat si doua femei au murit si alta persoana a fost ranita, dupa ce un autoturism a intrat sub un TIR, pe Autostrada Vestului

Un barbat si doua femei au murit si o alta persoana a fost ranita, sambata dimineata, intr-un accident rutier produs pe Autostrada A1 Deva-Nadlac, in zona Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II din judetul Arad, pe sensul de iesire din tara, unde un autoturism a intrat sub un TIR. Circulatia este restrictionata.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad a anuntat ca un accident in care au fost implicate un autotren si un autoturism a avut loc pe autostrada A1, la coborare spre Nadlac.

Acolo intervin 4 echipaje ale Detasamentului Arad; 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj de stingere si modul descarcerare, 1 echipaj SMURD TIM si 1 echipaj SMURD Nadlac.

Trei persoane au ramas incarcerate in urma accidentului, toate fiind decedate. Este vorba despre un barbat si doua femei.

O alta victima era iesita din autoturism, constienta. Aceasta a primit ingrijiri medicale se la echipajul SMURD Nadlac si a fost preluata de un echipaj SAJ venit in sprijin.

Din cercetari a reiesit ca un barbat de 26 de ani, din Braila, care conducea un autoturism pe autostrada A1 a intrat in coliziune cu semiremorca unui ansamblu rutier care se afla in miscare pe acelasi sens de mers.

In urma impactului a rezultat decesul conducatorului autoturismului si a doi pasageri de sex feminin de 22 si 29 de ani, din Braila si Tulcea.

De asemenea al patrulea pasager din autoturism, un barbat de 29 de ani, din Braila a fost transportat in stare grava la spital„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

​Centrul Infotrafic al Politiei Romane a transmis ca accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Deva-Nadlac, la kilometrul 581, in zona localitatii Nadlac, judetul Arad, la Punctul de trecere a Frontierei Nadlac II, pe sensul de iesire din tara, unde un autoturism a intrat sub un TIR.

Circulatia rutiera este restrictionata pe prima banda si cea de urgenta ale sensului de mers Deva – Nadlac, desfasurandu-se doar pe banda a doua. Se efectueaza cercetarea la fata locului, pentru stabilirea cauzei si a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Exit mobile version