Opinia Timisoarei

Un barbat s-a aruncat de pe un pasaj la Timisoara. A cazut pe o masina aflata in trafic. Video

TIMISOARA. Val de nenorociri la Timisoara. Un barbat s-a prabusit de pe pasajul de cale ferata de pe Gheorghe Lazar, vineri in jurul orei 12.30.

CITESTE SI: Gata. Dupa o coborare in rapel, a fost salvat militarul care a amenintat 24 de ore ca se arunca de la etajul 7 al unui bloc din Timisoara. Video 

Din primele date, se pare ca timisoreanul, in varsta de 57 de ani, a sarit de pe pod. A cazut direct pe o masina aflata in trafic.

A fost preluat in stare grava de un echipaj al Ambulantei si dus la spital.

 

UPDATE: Potrivit IPJ Timis, barbatul sufera de depresie si a incercat sa-si puna capat zilelor.

Este al treilea incident de acest fel in ultimele zile la Timisoara.

Va reamintim ca miercuri, o femeie in varsta de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Calea Sagului, din Timisoara. Aceasta s-a prabusit pe acoperisul din dreptul intrarii in casa scarilor si a scapat cu viata.

Joi, in jurul orei 10:30, un militar in varsta de 37 de ani, angajat plutonier major la o unitate militara din oras, s-a urcat pe pervazul ferestrei apartamentului de la etajul 7 al unui bloc din aceeasi zona a orasului si a amenintat ca se arunca in gol. Dupa 24 de ore, barbatul a fost salvat,  dupa ce un alpinist a coborat in rapel, de la etajul superior, l-a speriat pe barbat, iar acesta a intrat in apartament. Imediat a fost incatusat si dus la psihiatrie.

CITESTE SI: Eroii zilei la Timisoara: Negociatorul si pompierul alpinist al ISU care a coborat in rapel sa-l salveze pe subofiterul care a stat 24 de ore pe pervazul unei ferestre amenintand ca sare de la etaj. Video 

 

 

Exit mobile version