Opinia Timisoarei

Un avion de mici dimensiuni a intrat in acoperisul unei case, in Arad! Pilotul a murit!

Tragedie in judetul Arad. Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa in constructie, iar pilotul, de 42 de ani, a decedat. Este al treilea accident aviatic din Romania intr-o saptamana.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, duminica seara, peste o casa in constructie, in judetul Arad, la ora transmiterii acestei stiri in zona fiind trimisi pompieri voluntari din localitatea Siria, la marginea careia s-a petrecut incidentul, din primele date reiesind ca pilotul ar fi mort, potrivit www.realitatea.net.

Avionul efectua o cursa Oradea – Arad. Aparatul de zbor a atins, in cadere, acoperisul unei case aflata in constructie, care nu este racordata la reteaua electrica. Nu exista pericol de incendiu, potrivit sefului ISU Arad, Ioan Bogdanescu.

Sambata, un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Ilfov, la Cornetu, patru barbati fiind raniti, unul dintre ei fiind in stare grava. Avionul, care este un model de agrement, a cazut in zona cu case de la Cornetu, la aproximativ 11 kilometri de Capitala.

Citeste continuarea pe www.realitatea.net.

Exit mobile version