Opinia Timisoarei

Un avion care trebuia sa aterizeze la Timisoara, deviat la Belgrad. Pasagerii, adusi cu autobuzele din Serbia

TIMISOARA. 98 de pasageri care trebuiau sa ajunga miercuri seara la Timisoara s-au trezit pe aeroportul din Belgrad, pentru ca pilotul aeronavei ce venea din Munchen nu a putut sa aterizeze in capitala Banatului.

Ceata si lipsa vizibilitatii au facut ca avionul sa fie trimis la Belgrad, pe Aeroportul Nikola Tesla. Cursa Lufthansa a pornit la ora 16:00, ora Romaniei, din Munchen. Trebuia sa soseasca la Timisoara la 17:35, insa a fost anuntata cu intarziere in prima faza. Pana la urma, zborul a fost anulat. Cu toate ca se putea ateriza in conditii de ceata pe aeroportul din Timisoara, pilotul a decis ca e mai sigur sa mearga in Belgrad.

Cei 98 de pasageri au fost blocati mai bine de o ora in avion, pe aeroportul din Belgrad. Nu au putut merge nici in aeroport pana nu aveau bilete de transfer pentru capitala Banatului.

„Am aflat ca pana la urma cursa e anulata, dar noi am plecat din Munchen pe la 16:00. Ar fi trebuit sa ajungem la 18:00. Cand am ajuns la Timisoara, ne-au spus ca nu pot ateriza pentru ca nu au vizibilitate. Am ajuns la Belgrad, unde am stat peste o ora in avion. Pana la urma mergem acasa cu autobuzul”, s-a plans un pasager, pentru opiniatimisoarei.ro.

In jurul orei 20:00, oamenii inca asteptau autobuzul care are sa-i aduca la Timisoara.

____________

UPDATE: Doua autobuze i-au preluat din Belgrad

Desi erau 98 de pasageri, reprezentantii companiei aeriene au trimis doar un autobuz dupa ei. Dupa ce primul s-a umplut, cei care n-au incaput au mai asteptat inca aproape o ora pana sa plece.

Abia aproape de 21:30 a ajuns si cel de-al doilea autobuz care sa-i duca pe pasagerii cursei Munchen – Timisoara la destinatie.

Exit mobile version