Opinia Timisoarei

Un ATV, un BMW si acoperisul unei case, mistuite de flacari in Banat. Foto

Flacari, fum si pagube considerabile lasate in urma de incendii in doua localitati din Banat.

CITESTE SI: Cascadorie ca in filme pe o sosea din Banat. O masina a ajuns cu rotile in sus pe marginea drumului. Foto  #accident #masina

Prima interventie a pompierilor a fost la Caransebes, unde un ATV a fost cuprins de flacari. Cum vehiculul pe patru roti era parcat sub o terasa de lemn, flacarile s-au extins si la aceasta. Un echipaj al pompierilor a intervenit rapid si a reusit sa impiedice extinderea flacarilor la intreaga casa. Nimeni nu a fost ranit in urma incendiului, insa pagubele sunt considerabile.

Nu s-au inregistrat victime, fiind distruse de foc ATV-ul si terasa de lemn in totalitate, un autoturism BMV in proportie de 20 la suta, fiind salvata casa de locuit. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind un scurt-circuit la instalatia electrica a vehicului de teren„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Al doilea incendiu a fost anuntat la Ciclova Romana. Proprietarul unei case a fost cel care a sunat la 112, dupa ce flacarile au cuprins acoperisul si amenintau sa se extinda la o anexa, dar si la locuinta invecinata. Pompierii au intervenit rapid si au reusit sa stinga flacarile. Nici in acest caz nu s-au inregistrat victime, insa pagubele sunt mari.

Nu s-au inregistrat victime, incendiul distrugand aproximativ 120 mp din acoperisul casei, 11 grinzi si aproximativ 2000 kg de cereale, o mobila veche si 5 televizoare, acoperisul casei invecinate fiind afectat de foc pe o suprafata de aproximativ 10 mp” au tranmis reprezentantii ISU Caras-Severin.

In acest al doilea caz, cauza probabila a incendiului se afla in curs de stabilire.

Exit mobile version