Opinia Timisoarei

Un adevarat miracol: O fata s-a trezit din coma chiar cand medicii se pregateau sa-i preleveze organele

O adolescenta in varsta de 19 ani, care se afla in coma profunda in urma unui grav accident rutier, si-a revenit miraculos chiar inainte ca medicii sa o declare in moarte clinica. In timp ce medicii de la spitalul Aarhus, Danemarca, indepartau aparatele care o tineau in viata pe Carina, pregatind operatiunile de prelevare a organelor pentru transplant, adolescenta a deschis ochii si a inceput sa-si miste picioarele, scrie Daily Mail.

In prezent, Carina Melchior se recupereaza, poate sa mearga, sa vorbeasca si chiar sa calareasca. Familia fetei a anuntat insa ca vrea sa dea in judecata spitalul acuzand faptul ca medicii s-au grabit in intentia lor de a preleva organele fetei.

Acesti talhari in halate albe au abandonat-o prea repede pentru ca aveau nevoie de un donator de organe„, a declarat tatal fetei, potrivit jurnalul.ro.

Carina Melchior, acum in varsta de 20 de ani, a fost implicata intr-un accident rutier in octombrie, anul trecut. Tanara s-a aflat timp de trei zile la Terapie Intensiva, insa medicii au constatat semne ale incetarii activitatii cerebrale si au cerut acceptul familiei pentru a-i preleva organele, considerand decesul inevitabil.

Intr-un documentar care se numeste „Fata care n-a vrut sa moara„, Carina spune ca este convinsa de faptul ca se va recupera complet si spera sa se mute in propriul apartament.

Cazul Carinei a provocat puternice controverse in Danemarca, numerosi donatori de organe retragandu-se de pe liste de teama ca, in cazul in care vor ajunge in situatia adolescentei, medicii se vor grabi sa le recolteze organele.

Exit mobile version