Opinia Timisoarei

Umiliti in Colentina. Violetii de la ASU Poli Timisoara, pusi la colt de liderul Juventus

TIMISOARA. Etapa a 12-a din liga secunda va fi marcata cu negru de fanii lui Poli. Si asta chiar daca suporterii si-au facut simtita prezenta si in Colentina, echipa a fost cam absenta de pe teren. De unde si scorul, fara drept de apel, 5-0 pentru bucuresteni, care consemneaza a patra infrangere la rand pentru echipa din Banat.

Chiar daca au incercat sa joace, „Baietii in Ghete” nu au reusit nimic. De fapt, „au reusit”, sa ia o caruta de goluri si sa arate ca pozitia din clasament, unde echipa se afla la retrogradare, nu este deloc intamplatoare.

Forta ofensiva a gazdelor si experienta superioara a jucatorilor d ela Juventus contra unei aparari subrede si a unui atac fara idei a vizitatorilor au inclinat clar balanta in favoarea amfitrionilor.

Bajenaru, Todorov (autogol) in prima repriza, respectiv Buhaescu (de doua ori) si Chipirliu au fost marcatorii golurilor in Juventus – Poli 5-0!

Gluma se ingroasa pentru Poli, care mai are sub ea, doar doua echipe, Berceni si Pancota, dar care are multe puncte de recuperat pentru a trece de linia supravietuirii. Sambata viitoare, violetii vor juca acasa cu Olimpia Satu Mare, echipa din prima jumatate a clasamentului.

Politehnica Timisoara (antrenor Sorin Brindescu): Mitrea – Motreanu, Telescu (c), Todorov, Taub – D. Constantinescu, Nita, Tugui, Birau, Blanaru – Badauta. Au mai intrat Galan, Neamtu.

Exit mobile version